Extra diensten

Camera- en presentatie​training

Wil je zeker zijn dat de presentatie van je webinar vlot verloopt? Onze coach helpt je met het script en de presentatie. We voorzien oefenmomenten in onze studio voor de camera’s. Zo ga je voorbereid online het podium op.

Webinar host

Til je webinar of event naar een hoger niveau met een ervaren webinar host. We werken samen met tal van (bekende) presentatoren die in verschillende talen jouw boodschap duidelijk overbrengen naar jouw publiek.

Make-up & visagie

Niet alleen de presentatie, maar ook de presence telt. Make-up, haarverzorging en kledingtips,… onze ervaren visagiste zorgt voor jouw perfecte uitstraling.

Catering

Jouw succesvol hybride event afsluiten met een receptie of een netwerklunch? Onze cateraar maakt een formule op maat.

Video-productie & montage

Wil je video inzetten voor interne communicatie, marketing of naar klanten toe? We hebben 30 jaar ervaring in de realisatie van bedrijfsfilms, reportages, aftermovies, camerawerk, montage en geanimeerde video’s.

Grafiek, animatie en visuals

Visuals of animatie voor je presentatie? Flitsende generieken en bumpers bij je webinar of video’s? Teasers voor social media? Jij vraagt, onze graficus maakt.

Virtuele studio’s

Wil je een unieke studio achtergrond volledig gebrand in de vormen en kleuren van je huisstijl? Onze animator gaat aan de slag en plaatst de sprekers in de studio van je dromen.

Webinar platformen

WebinarSolutions is platform onafhankelijk. We luisteren naar de wensen van de klant en adviseren het beste platform. Zo betalen onze klanten enkel voor tools die ze effectief gebruiken.

Automatische verzending van deelname-attesten

Na het webinar kunnen gepersonaliseerde attesten als pdf worden verstuurd naar alle deelnemers die voldoen aan vooraf opgelijste criteria.

(Simultane) vertaling

Wens je een webinar, livestream of video in een andere taal? Of wil je uitzenden naar een anderstalig publiek? Onze tolken vertalen simultaan naar om het even welke taal.

Contacteer ons

Voor meer informatie of een programma op maat.